Arbëri

Bajrami shkarkon 3 anëtarë të Këshillit Drejtues të UP-së

Bajrami shkarkon 3 anëtarë të Këshillit Drejtues të UP-së
 

Ministrja e Arsimit, Hykmete Bajrami ka shkarkuar 3 anëtarët e Këshillit Drejtues të Universitetit të Prishtinës, Ujkan Bajra, Drita Shoshi dhe Fadil Osmani.

Sipas vendimit që e ka siguruar KOHA, Bajrami i ka zëvendësuar ata me Fisnik Reçiçën, Muharrem Bajramin dhe Mentor Gecin.