Arbëri

Paralajmërohet se Testi i Maturës mund të mbahet në qershor

 

Deri në fund të majit, Ministria e Arsimit planifikon t’i caktojë datat se kur do të mbahet testi i arritshmërisë për klasat e 9-ta dhe testi i maturës për ato të 12-ta.

Sipas të dhënave zyrtare të Ministrisë, këtë vit janë gjithsej 26 mijë e 261 nxënës të klasave të 9-ta dhe 25 mijë e 837 maturantë.