Arbëri

87 të shëruar dhe një pozitiv me Covid-19 në Kosovë

87 të shëruar dhe një pozitiv me Covid-19 në Kosovë
 

87 të shëruar dhe një pozitiv me Covid-19 në Kosovë

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës përmes një postimi në Facebook ka bërë të ditur se sot janë shëruar 87 persona, derisa vetëm një person ka rezultuar pozitiv me Covid-19.