Arbëri

150 shtetas kosovarë kthehen të martën në Kosovë nga Suedia, Finlanda e Norvegjia

150 shtetas kosovarë kthehen të martën në Kosovë nga Suedia, Finlanda e Norvegjia

Ambasada e Kosovës në Suedi ka njoftuar se të martën 150 shtetas kosovarë nga Suedia, Finlanda dhe Norvegjia do të udhëtojnë për Prishtinë.

Siç njoftohet nga ambasada, shumica dërmuese e këtyre udhëtarëve janë të moshuar dhe persona me probleme shëndetësore.