Arbëri

Mbyllet qendra tregtare në Mitrovicën e Jugut nga ku u regjistrua rasti i parë me koronavirus

Pas rastit të parë pozitiv të regjistruar me COVID-19 në Mitrovicën e Jugut, të menjëhershme kanë qenë masat e ndërmarra nga kjo komunë.

Komuna e Mitrovicës së Jugut ka pezulluar përkohësisht aktivitetin e marketit ku punëtorja kishte punuar dhe rezultoi pozitiv me testin për koronavirus, raporton KOHA.