Arbëri

Pezullim i përkohshëm i ecjes në greminë

Foto: Koha
 

Çfarëdo që të vendosë më 29 maj, Gjykata Kushtetuese mori një vendim të rëndësishëm - atë të shpëtimit të institucioneve prej dëmit të pariparueshëm. Një mësim i veçantë për Presidentin dhe LDK-në

1.