Arbëri

33 raste me Covid-19 të hospitalizuar në Infektivë, 1 në gjendje të rëndë

33 raste me Covid-19 të hospitalizuar në Infektivë, 1 në gjendje të rëndë

Në klinikën Infektive të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës, sot me datë 30 prill, janë të hospitalizuar gjithsej 33 raste me Covid -19.

Në njoftimin për media theksohet se gjendja e pacientëve të sëmurë me Covid- 19 të hospitalizuar në Klinikën Infektive rezulton se 27 raste janë në gjendje stabile, 5 raste janë në trajtim me oksigjenoterapi dhe përkujdesje intensive.