Arbëri

36 pacientë me koronavirus të shtrirë në Infektivë, 2 në gjendje të rëndë

36 pacientë me koronavirus të shtrirë në Infektivë, 2 në gjendje të rëndë

Bazuar në raportin e Klinikës Infektive të ditës së sotme, në klinikë janë të shtrirë 36 pacientë me Covid-19 pozitivë.

28 raste janë në gjendje stabile, 7 raste janë në trajtim me oksigjenoterapi dhe përkujdesje intensive.