Arbëri

Tetë punëtorë shëndetësorë konfirmohen pozitivë me koronavirus në Prizren

Tetë punëtorë shëndetësorë konfirmohen pozitivë me koronavirus në Prizren
 

Një mjek, një punëtor teknik dhe 6 infermierë të spitalit të Prizrenit kanë rezultuar pozitivë në Covid 19 në testet e bëra nga IKSHPK.

Drejtori për Shëndetësi në komunën e Prizrenit, Visar Shehu ka thënë se nga 9 rastet e mbrëmshme të konfirmuara 8 prej tyre janë staf shëndetësor të repartit të Dializës.