Arbëri

Oda Ekonomike Amerikane kërkon shtyrjen e pagesave për detyrimet tatimore

 

Për shkak të pandemisë, ndër masat e marra nga Qeveria në detyrë ishte edhe mospagesa e detyrimeve tatimore.

Me një vendim të Ministrisë së Financave dhe Transfereve, pagesa e këtyre detyrimeve u shty deri më 30 prill.