Arbëri

Edhe 60 infermierë nga Shqipëria nisen për në Itali në betejën kundër COVID-19

Edhe 60 infermierë nga Shqipëria nisen për në Itali në betejën kundër COVID-19
 

Një tjetër nismë humanitare e Shqipërisë është marrë pas ndihmës që i dha Italisë fqinje me 30 mjekë dhe infermierë për të luftuar COVID-19. javë më parë.

Report Tv mëson se një grup tjetër infermierësh, prej 60 personash, është nisur drejt Italisë për të kontribuar për situatën ndaj pandemisë.