Arbëri

KP i LDK-së mbështet propozimin e Mustafës për koalicion me AAK, Nisma-AKR dhe komunitetet

Foto: Koha / ilustrim
 

Këshilli i Përgjithshëm i LDK-së, me shumicë votash e ka mbështetur propozimin e kreut të partisë, Isa Mustafa, për të marrë “mandatin për formimin e Qeverisë, nëse ky mandat ofrohet duke ndjekur procedurat kushtetuese dhe të bëjë përpjekje për të formuar qeverinë në koalicion me AAK-në, Nisma Socialdemokrate-AKR dhe komunitetet”.

Në letrën e që Mustafa ia ka dërguar KP të LDK-së, shihet se nga 124 anëtarë sa ka ky Këshill, këtij propozimi i janë përgjigjur 114 anëtarë, nga të cilët 108 janë shprehur pro një propozimi të tillë.