Arbëri

Suspendohet nga puna një zyrtar korrektues, publikoi video ku shihet se s’respektonte masat e qeverisë

Suspendohet nga puna një zyrtar korrektues, publikoi video ku shihet se s’respektonte masat e qeverisë
Foto: Koha / Ilustrim

Shërbimi Korrektues i Kosovës thotë se për shkak të shkeljes së Kodit të Etikës për zyrtarë korrektues, ka larguar përkohësisht (suspenduar) nga puna zyrtarin korrektues, H. V.

I njëjti ka postuar në rrjetin social Facebook video live, në të cilën shihet së bashku me disa persona të tjerë duke mos respektuar masat e distancës dhe në kundërshtim me orarin e lëvizjes (pas orës 17:00), masa këto të marra nga Qeveria e Republikës së Kosovës, të cilat kanë për qellim ndalimin e përhapjes së pandemisë Covid 19.