Arbëri

Ministria e Brendshme me vendim u siguron deputetëve leje të veçantë për seancë

Foto: Driton Paçarada / Koha
 

Një vendim për leje të veçantë të qarkullimit u është lëshuar deputetëve të Kuvendit të Kosovës, për seancën e jashtëzakonshme të së martes, në të cilën do të diskutohet për pakon 320 milionëshe të PDK-së.

Vendimi, i Ministrisë së Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike, krahas deputetëve, vlen edhe për punonjësit e administratës së Kuvendit, transmeton KOHA.