Arbëri

Muharremaj: Ne e kemi një luftë dhe duhet ta bëjmë bashkë

Muharremaj: Ne e kemi një luftë dhe duhet ta bëjmë bashkë
 

I pari i Suharekës, Bali Muharremaj, tha se Komuna ka marrë të gjitha masat që kjo situatë me pandeminë ty kalohet sa më lehtë.

Në një intervistë në Interaktiv të KTV-së, Muharremaj tha se aktualisht Komuna numëron 14 raste, përfshirë një që është shëruar, por sipas tij, është shqetësuese mosha e të prekurve me Covid-19, një virus që prek kryesisht më të moshuarit.