Arbëri

Bajrami thotë se sfidë e mësimit në distancë mbetet vlerësimi i nxënësve

Ministrja në detyrë e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Hykmete Bajrami, ka thënë se mësimi në distancë është duke ecur sipas parashikimeve të MASHTI-t.

Ajo në Interaktiv të KTV-së ka thënë se ka një aktivizim masiv nga ana e mësimdhënësve, nxënësve e prindërve për mësimin në distancë.