Arbëri

Zogiani për hidrocentralet: Projektet që po vazhdojnë të ndërtohen ishin aprovuar nga PAN-i

Zogiani për hidrocentralet: Projektet që po vazhdojnë të ndërtohen ishin aprovuar nga PAN-i

Zëvendësministri i Infrastrukturës dhe Ambientit, Avni Zogiani, përmes një postimi në Facebook ka thënë se projektet e hidrocentraleve që po vazhdojnë të ndërtohen kanë qenë të aprovuara moti nga PAN-i dhe qeveritë e mëhershme.

Shumë qytetarë kanë shprehur shqetësimet e tyre rreth rifillimit të punëve në ndërtimin e hidrocentraleve në zonën e Brezovicës dhe zona të tjera të Kosovës.