Arbëri

Sot në “Express Intervistë” Nehat Thaçi

Sot në “Express Intervistë” Nehat Thaçi

Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Korrektues të Kosovës, Nehat Thaçi, është i ftuari i sotëm në Express Intervistën në Kohavision.

Me Thaçi do të diskutohet lidhur me pandeminë Covid-19 në institucionet korrektuese dhe ato të paraburgimit në Kosovë.