Arbëri

Zyrtarët e Ministrisë ua plotësojnë bujqve aplikacionet për grante

Foto: Alban Bujari / Koha / ilustrim
 

Shpetim Mjaku është zyrtar i lartë për menaxhimin e projekteve në Ministrinë e Bujqësisë.

Ai është ndër njerëzit që i vlerësojnë aplikacionet me të cilat fermerët aplikojnë për mbështetje nga buxheti vjetor prej rreth 50 milionë eurosh që është i dedikuar për grante, ndërkaq me kompaninë “Euro Mjedisi” fermerëve ua ka përgatitur më herët planet e bizneseve dhe dokumentacionin për aplikim, shkruan KOHA.