Arbëri

Mustafa thotë se në Luginën e Preshevës s’ka asnjë shqiptar të prekur nga COVID -19

Mustafa thotë se në Luginën e Preshevës s’ka asnjë shqiptar të prekur nga COVID -19

Ragmi Mustafa, kreu i Partisë Demokratike Shqiptare në Luginën e Preshevës, në një intervistë me skype me Ora News, tregoi se në Luginë fatmirësisht nuk ka asnjë shqiptar të prekur nga koronavirusi.

“Është fat dhe falë Zotit nuk ka të prekur akoma ndonjë qytetar”, thotë ai, dhe, duke vënë në dukje mungesën e shërbimit shëndetësor, shton se në këto kushte kujdesi është më i madh i qytetarëve për vetëkarantinim.