Arbëri

Kuvendi do të shpallë konkurse për institucionet e pavarura pas normalizimit të situatës nga Covid-19

Kuvendi do të shpallë konkurse për institucionet e pavarura pas normalizimit të situatës nga Covid-19

Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani, sot u takua me kryetarët e komisioneve parlamentare: Fatmire Mulhaxha-Kollçaku, Driton Selmanaj dhe Rasim Demiri.

Sipas një njoftimi nga Zyra e kryetares së Kuvendit, në takim u diskutua lidhur publikimin e konkurseve për pozitat e lira në disa prej institucioneve të pavarura, për të cilat Kuvendi shpall konkursin dhe bën përzgjedhjen e kandidatëve.