Arbëri

Dy të vdekurit nga COVID-19 sot kishin sëmundje shoqëruese, ishin në gjendje të rëndë

Në 3 ka shkuar numri i personave të vdekur nga koronavirusi, në Kosovë. Dy prej tyre janë konfirmuar se kanë vdekur mëngjesin e së hënës dhe se të njëjtit kanë pasur edhe sëmundje të tjera, përveç COVID-19.

Viktimat e radhës nga virusi janë një 59-vjeçar nga Prishtina dhe një 70-vjeçare nga Korisha e Prizrenit, raporton KOHA.