Arbëri

IKSHPK-ja huazon nga AKPPM-ja pajisjen që mundëson rritjen e numrit të testimeve

 

Agjencia e Kosovës për Produkte dhe Pajisje Medicinale ka njoftuar se i është huazuar Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike pajisja e PCR-së, në mënyrë që të ju shërbejë në rritjen e numrit të testimeve për COVID-19.

Sipas një njoftimi në Facebook, ky huazim është bërë nga data 2 prill.