Arbëri

Thaçi: Marrëveshja për njohje Kosovë – Serbi përshpejton integrimin tonë në NATO dhe OKB

Thaçi: Marrëveshja për njohje Kosovë – Serbi përshpejton integrimin tonë në NATO dhe OKB

Në 71-vjetorin e NATO-s, presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka thënë se Kosovës do t’i përshpejtohej integrimi në këtë organizatë përmes arritjes së marrëveshjes për njohje mes Kosovës dhe Serbisë.

Në një postim në Facebook, Thaçi ka thënë se roli i NATO-s dhe domethënia e saj për ruajtjen e paqes, stabilitetit dhe dinjitetit njerëzor është i njohur më mirë se kudo tjetër te populli i Kosovës.