Arbëri

Rukiqi thotë se ekonomia në vend ka stagnuar dhe ka rënie drastike të energjisë

 

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës (OEK), Berat Rukiqi ka folur në Interaktiv të KTV-së rreth situatës së krijuar nga pandemia Covid-19 dhe rreth aplikimit të masave për parandalimin e përhapjes së këtij virusi. Koronavirusi, ka bërë që shumë biznese e kompani të mos punojnë.

Rukiqi tha se në bazë të hulumtimeve të ndryshme, mbi 50 për qind të bizneseve nuk janë fare aktive.