Arbëri

Demi: Po vazhdon degradimi i ndërmarrjeve publike me borde politike

Demi: Po vazhdon degradimi i ndërmarrjeve publike me borde politike

Analisti Agron Demi e ka kritikuar vendimin e Qeverisë në detyrë të Kosovës për shkarkimin e bordeve të ndërmarrjeve publike, dhe emërimin e anëtarëve të rinj në to.

Kjo pasi, siç shkruan Demi në një postim në Facebook, kjo po bëhet thjesht për të rehatuar anëtarë të partisë në pushtet.