Arbëri

Kuvendi dhe Qeveria ndriçohen me të kaltër për Ditën Botërore të Autizmit

Kuvendi dhe Qeveria ndriçohen me të kaltër për Ditën Botërore të Autizmit

Ndërtesa e Kuvendit të Kosovës dhe ajo e Qeverisë i janë bashkuar aktivitetit global për shënimin e Ditës Botërore të Autizmit.

Këto ndërtesa janë ndriçuar në mënyrë simbolike me ngjyrë të kaltër, në shenjë të solidaritetit me personat me autizëm dhe në funksion të ndërgjegjësimit për autizmin në të gjitha nivelet e shoqërisë.