Arbëri

Mustafa thotë se në LDK është angazhuar një ekip ekspertësh për rimëkëmbjen ekonomike të vendit

Mustafa thotë se në LDK është angazhuar një ekip ekspertësh për rimëkëmbjen ekonomike të vendit

Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Mustafa, thotë se në LDK është angazhuar një ekip ekspertësh, për të identifikuar të gjitha masat për rimëkëmbjen ekonomike, e sipas tij, prioritet do të jetë mbështetja e sektorit privat të ekonomisë dhe punësimit.

“Ballafaqimi me pasojat COVID-19 do të jetë mbi të gjitha prioritetet. Në LDK është angazhuar një ekip ekspertësh, për të identifikuar të gjitha masat për rimëkëmbjen ekonomike dhe financiare nga pasojat e këtij virusi; për konsolidimin e mëtejmë të sektorit shëndetësor dhe atij të arsimit”, shkruan Mustafa.