Arbëri

Surroi: Vendimi i Kushtetueses për lirinë e lëvizjes do të mbahet mend gjatë – jo për mburrje

Surroi: Vendimi i Kushtetueses për lirinë e lëvizjes do të mbahet mend gjatë – jo për mburrje
 

Gjykata Kushtetuese, pak minuta më parë, publikoi vendimin e saj në lidhje me kërkesën e presidentit Hashim Thaçi për të vlerësuar kushtetutshmërinë e vendimit të Qeverisë së Kosovës për kufizimin e lëvizjes së qytetarëve dhe automjeteve si masë për parandalimin e përhapjes së koronavirusit COVID-19.

Kushtetuesja tha se një vendim të tillë mund ta marrë vetëm Kuvendi i Kosovës.