Arbëri

Sonte në DESKU – Viola Von Cramon

Sonte në DESKU – Viola Von Cramon

Pse nuk ka bashkëpunim mes SHBA-së dhe BE-së për Kosovën? Si mund të ndikojë shpërfillja e demarshit të Gjermanisë dhe Francës? Çka do të ndodhë me procesin e liberalizimit të vizave gjatë presidencës Gjermane, në gjysmën e dytë të vitit? Cilat janë mësimet që shefi i diplomacisë evropiane, Josep Borrell mund t’i marrë prej mënyrës se si e ka ndërmjetësuar dialogun paraardhësja e tij italiane, Frederica Mogherini?

Për këto dhe më shumë, sonte në DESKU-n e KOHË-s, me raportuesen e Parlamentit Evropian, Viola Von Cramon.