Arbëri

Për një javë, 158 foshnje të lindura në QKUK

Për një javë, 158 foshnje të lindura në QKUK

Qendra Klinike Universitare ka njoftuar se vetëm për një javë kanë lindur 158 foshnje.

Sipas njoftimit nga QKUK 79 foshnje janë të gjinisë mashkullore dhe 79 të gjinisë femërore.