Arbëri

Bajrami thotë se janë përgatitur për mësimin në distancë edhe për shkollat e mesme dhe profesionale

Bajrami thotë se janë përgatitur për mësimin në distancë edhe për shkollat e mesme dhe profesionale

Ministrja në detyrë e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Hykmete Bajrami, ka thënë se kanë dërguar udhëzues në të gjitha Drejtoritë Komunale të Arsimit, për mësimin në distancë për shkollat e mesme dhe profesionale.

Ajo përmes një postimi në Facebook ka shkruar se kanë rekomanduar platformën Zoom, derisa ka shtuar se iu kanë dërguar edhe udhëzues se si të përdoret kjo platformë.