Arbëri

Gjeografi Isufi thotë se demarkimi i kufirit me Serbinë do të jetë problem i madh për ekspertët

Gjeografi Isufi thotë se demarkimi i kufirit me Serbinë do të jetë problem i madh për ekspertët
 

Demarkimi i kufirit të Kosovës me Serbinë do të jetë problem shumë i madh për ekspertët, tha në një intervistë për Ekonomia Online, gjeografi Florim Isufi.

Ai thotë se edhe nëse në bisedimet ndërmjet Kosovës dhe Serbisë të dyja palët pajtohen për ndryshime apo korrigjim kufijsh, shënjimi i vijës kufitare do të jetë shumë problem në terren.