Arbëri

Orari i kufizimit të lëvizjeve mbetet në fuqi

Orari i kufizimit të lëvizjeve mbetet në fuqi
 

Qeveria në detyrë e Kosovës nuk e ka në plan ta ndryshojë orarin e kufizimit të lëvizjeve të qytetarëve. Më 23 mars, Qeveria, tashmë në detyrë, kishte vendosur që nga 24 marsi të ketë kufizim të lëvizjes së qytetarëve, si masë për mbrojtje nga koronavirusi COVID-19.

Në një mbledhje online të Qeverisë së Kosovës, të mbajtur në orët e vona të së hënës, është vendosur që lëvizja të kufizohet nga ora 10:00 deri në 16:00 dhe nga 20:00 deri në 6:00.