Arbëri

Ministria e Bujqësisë ua paguan borxhin bujqve, mbi 4.7 milionë euro

Foto: Ministria e Bujqësisë / komunikatë
 

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural përmes një komunikate për media bën të ditur se u ka paguar bujqve borxhin prej mbi 4.7 milionë euro.

“Gjatë këtyre dy javëve MPBZH ka paguar 4.747.508,44 euro borxhe ndaj 1.978 bujqve, të trashëguara nga vitet 2018 dhe 2019”, thuhet në komunikatë, transmeton KOHA.