Arbëri

Buka Bakery ju sjell furnizim cilësor, të sigurt dhe të vazhdueshëm

Artikull i sponsorizuar
 

Të dashur konsumatorë,

Përkundër situatës së krijuar nga prania e virusit COVID 19, Buka Bakery garanton që me gjitha kapacitetet e saja do të ketë furnizim të vazhdueshëm, cilësor e të sigurt të Bukëve dhe pjekurinave në të gjitha marketet Meridian Express.