Arbëri

Vazhdohet vlefshmëria e letërnjoftimeve të skaduara dhe e lejeve të qëndrimit për të huajt

Vazhdohet vlefshmëria e letërnjoftimeve të skaduara dhe e lejeve të qëndrimit për të huajt
 

Ministria e Punëve të Brendshme dhe e Administratës Publike ka vendosur të shtyjë afatin e vlefshmërisë së letërnjoftimeve për shtetasit e Kosovës dhe të lejeve të qëndrimit për të huajt, për shkak të gjendjes së krijuar si pasojë e koronavirusit.

Njoftimi është bërë nga Zyra për Informim e kësaj ministrie të enjten.