Arbëri

BE-ja thotë se me rrëzimin e Qeverisë, Kosova u vu në situatë të vështirë politike

BE-ja thotë se me rrëzimin e Qeverisë, Kosova u vu në situatë të vështirë politike

Pasi nuk kanë mundur të parandalonin rrëzimin e Qeverisë në Kosovë, tash nga BE-ja po dërgojnë porosi që në hapat e ardhshëm të respektohet Kushtetuta.

Në kohën kur BE-ja, sikur edhe pjesët tjera të botës, po përballen me luftën kundër virusit, për çka sot do të zhvillohet edhe një samit përmes video lidhjeve i liderëve të BE-së, nuk ka pritur që në Kosovë të rrëzohet Qeveria dhe të ketë disktutim shumëorësh në Kuvendin e Kosovës.