Arbëri

Vajza e Bajram e Nekibe Kelmendit u shkruan letër deputetëve

Vajza e Bajram e Nekibe Kelmendit u shkruan letër deputetëve

Vajza e avokatit Bajram Kelmendi dhe e ish-nënkryetares së LDK-së, Nekibe Kelmendi, Kosovarja, u është drejtuar me një letër të hapur deputetëve para seancës së planifikuar për sot, për mocion mosbesimi ndaj Qeverisë Kurti, raporton KOHA.

Letra e plotë e avokates Kosovare Kelmendi