Arbëri

Franca dhe Gjermania, demarsh LDK-së për të hequr dorë nga mocioni i mosbesimit

Franca dhe Gjermania, demarsh LDK-së për të hequr dorë nga mocioni i mosbesimit
 

Ambasadorët e Francës dhe të Gjermanisë, me demarsh të përbashkët, kanë kërkuar nga LDK-ja që të heqë dorë nga kërkesa për mocion mosbesimi ndaj qeverisë Kurti.

Përmes një postimi në Twitterin e Ambasadorit gjerman në Kosovë, Christian Heldt, thuhet se me këtë, dy kryeqytetet shfaqin brengën e tyre me situatën e krijuar së fundmi.