Arbëri

Valutat vijojnë të forcohen në raport me lekun

Valutat vijojnë të forcohen në raport me lekun
 

Në tregun e këmbimit valutor të Shqipërisë, të premten euro këmbehet me 122.8 lekë dhe shitet me 123.7 lekë, duke u forcuar me 0,07 lekë më shumë se një ditë më parë.

Në raport me lekun pozitat i ka forcuar edhe dollari amerikan. Sipas kursit të këmbimit dollari blihet me 112.8 lekë dhe shitet me 115 lekë, shkruan atsh.