Arbëri

Mocioni i mosbesimit i LDK-së, “katastrofik për Kosovën dhe rajonin”

Mocioni i mosbesimit i LDK-së, “katastrofik për Kosovën dhe rajonin”

Raportuesja për Kosovën në Parlamentin Evropian ka paralajmëruar fatkeqësi për tërë rajonin, nëse në Kosovë iniciohet mocioni për mosbesimin e qeverisë.

“Nëse LDK-ja paraqet mocion mosbesimi ndaj Qeverisë, pjesë e së cilës është, atëherë një gjë e tillë do të nënkuptonte katastrofë, jo vetëm për Kosovën, por edhe rajonin”, ka shkruar në “Twitter” Viola von Cramon.