Arbëri

Ministria e Shëndetësisë raporton “abuzuesit” e çmimeve të pajisjeve mjekësore

Ministria e Shëndetësisë raporton “abuzuesit” e çmimeve të pajisjeve mjekësore
 

Zyrtarë të Ministrisë së Shëndetësisë kanë bërë të ditur se kanë furnizuar me pajisje mbrojtëse spitalet, klinikat dhe institucione tjera, përfshirë komunat, Policinë e Kosovës dhe zyrtarë doganorë, në kohën e përhapjes së koronavirusit të ri.

Naim Bardiqi, Sekretar i Përgjithshëm në këtë ministri ka përmendur se pas tenderëve të shpallur për furnizim me këto pajisje është vërejtur rritje e çmimit të ofertave për 1,000 për qind.