Arbëri

Konfirmohen edhe 2 raste me koronavirus, numri i të prekurve në Kosovë shkon në 5

Foto: Reuters
 

Janë konfirmuar edhe dy raste të reja me koronavirus në Kosovë.

Sipas IKSHPK-së, njëri rast është nga Stublla e Vitisë (kontakt i rastit të parë) i gjinisë mashkull 42 vjeçar, dhe një rast 37 vjeçare, shtetase kosovare me qëndrim në Itali-Brescia, e cila ka ardhur në Kosovë dhe vend ëndrimi i saj në Kosovë është fshati Bubavec, Komuna e Malishevës.