Arbëri

Qeveria vendos të mbyllen kafeteritë, qendrat tregtare e të pezullohen fluturimet

Foto: Alban Bujari/ Koha Ditore
Foto: Koha/Arkiv
 

Në Qeverinë e Kosovës u mor vendim që nga 16 marsi të pezullohen të gjitha linjat ajrore.

“Nga 16 marsi pezullohen të gjitha linjat ajrore, përveç atyre ushtarake dhe atyre me ndihmë”, tha kryeministri Albin Kurti.