Arbëri

Masat për koronavirusin, mjekët ankohen që për ta nuk vlen pushimi për njërin prind

 

Pavarësisht vendimit të Qeverisë për lirimin e njërit prind nga puna, Bekim Syla dhe gruaja e tij, shkaku i profesionit që kanë, nuk do të mund ta gëzojnë këtë të drejtë.

Kjo pasi vendimi nuk vlen për stafin shëndetësor dhe ata që punojnë në institucione të sigurisë, raporton KOHA.