Arbëri

Shefi i Stafit të Kurtit thotë se taksa do të hiqet komplet, vetëm pas ndaljes së fushatës së Serbisë për çnjohje

Luan Dalipi me Albin Kurtin
 

Shefi i Stafit të kryeministrit Albin Kurti, Luan Dalipi, përmes një serie cicërimash në Twitter, ka thënë se taksa ndaj mallrave serbe do të hiqet, por gjithnjë me kushtin që Serbia të ndalojë me fushatën e saj për çnjohje të Kosovës.

Sipas Dalipit, posa Serbia të ndalojë këtë fushatë, dhe t’i heq barrierat jotarifore, do të krijohet një bazë e fortë për një dialog të prosperuar dhe për marrëdhënie reciproke me Serbinë.