Arbëri

Rikthehet në qarkullim treni Shkup-Prishtinë dhe anasjelltas

Rikthehet në qarkullim treni Shkup-Prishtinë dhe anasjelltas
Foto: Koha / Ilustrim

Drejtori për Hekurudhat në Maqedoninë e Veriut, Orhan Murtezani, ka njoftuar për rikthimin e linjës së trenit Shkup-Prishtinë dhe anasjelltas. 

Kjo linjë do të nisë më 9 mars, ditë e hënë.