Arbëri

Dëshmitarët që ia dhanë Prokurorisë emrat e përgjegjësve për masakrën në Prekaz

 

Tri ditë luftime e rezistencë rezultuan me vrasjen e 22 anëtarëve të familjes së ngushtë të Adem Jasharit dhe sakrifikimin edhe të mbi 30 të tjerëve, në masakrën e marsit 1998.

22 vjet pas ngjarjes së rëndë për herë të parë Kosova ka nisur një hetim për masakrën në këtë familje, shumica prej të cilëve ishin fëmijë.