Arbëri

Kurti i numëron vendimet e qeverisë së tij në njëmuajshin e qeverisjes

Kurti i numëron vendimet e qeverisë së tij në njëmuajshin e qeverisjes
 

Kryeministri i Kosovës Albin Kurti, i ka radhitur vendimet e qeverisë së tij, në njëmuajshin e qeverisjes.

Përmes një statusi në “Facebook” ai ka thënë se shumë vendime të mira e të rëndësishme janë marrë, duke i përmendur disa prej tyre, midis tjerash përgjysmimin e pagave në qeveri, por jo edhe pagave në sistemin e drejtësisë dhe Gjykatën Kushtetuese.